Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

LEDCO sprijina dezvoltarea JOYPLACE

Jun
08

LEDCO sprijina dezvoltarea JOYPLACE

Ne bucuram ca am reusit sa aducem un zambet pe fata copiilor cu ocazia zilei de 1 IUNIE si sa oferim sistemele de luminat cu led LEDCO pentru JOYPLACE – primul loc de joaca interior din capitala adaptat pentru copiii cu dizabilitati.

Astfel, pentru acest proiect au fost utilizate solutii de iluminat cu led cu o suprafata de iluminare puternica si uniforma, precum si cu un consum de energie redus, respectiv  Panourile LEDCO STAR 36W  si plafonierele LEDCO EXPRESSION 7W.  Ne dorim ca produsele LEDCO sa ii ajute pe micuti sa se simta bine si in siguranta in acest loc al jocului si bucuriei.

Felicitam pe aceasta cale Asociația “Vreau și Eu să Merg”, Asociația Umanitară Marta Maria,si celelalte ONG-uri pentru initiativa si le uram succes in activitatile lor de sustinere a copiilor cu dizabilitati.

JOYPLACE este situat in cadrul Complexului integrat de servicii sociale “Ominis” din Str. Turnu Măgurele nr. 17, sector 4 Bucuresti si pentru mai multe detalii despre acest proiect accesati http://www.martamaria.ro/.

About the Author:

Sorry, the comment form is closed at this time.