Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Companie

Despre Noi

Firma RORAS PREST activeaza pe piata solutiilor cu LED inca din anul 2009, fiind printre primele firme din Romania care s-a specializat in manufacturarea ecranelor publicitare cu LED. In ultimii ani, firma a dezvoltat brandul LEDCO si a investit in cercetare si in inalta tehnologie pentru a crea sisteme de iluminat cu LED adaptate sistemului electric din Romania, caracterizat prin fluctuatii de tensiune si supratensiuni tranzitorii.

Compania este membra a Comitetului National Roman de Iluminat, partener in Programul ROSEFF, partener LUXCOMB Franta si certificata ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. Produsele LEDCO sunt insotite de certificarile impuse de legislatia in vigoare, o serie de produse fiind certificate TUV Germania.

Orientarea spre client

LEDCO dezvolta produsele proprii pornind de la dorintele clientilor, incercand sa identifice cat mai bine necesitatile acestora si de a face produsele cat mai accesibile si fiabile. Produsele noastre sunt usor de instalat, reduc costurile cu energia si au o durata de viata superioara produselor clasice, beneficiind totodata de servicii profesioniste de pre si post vanzare. Atat produsele, cat si serviciile conexe pe care LEDCO le ofera acestora sustin esenta brandului solutii de iluminat personalizate, economice si inovative.

Calitatea componentelor

LEDCO se concentreaza pe furnizarea unor produse inovative si de cea mai buna calitate clientilor, oferindu-le acestora consultanta si solutii optime din punct de vedere financiar. Fiecare produs LEDCO este dezvoltat sub atenta supraveghere a managerilor de produs, componentele sensibile fiind selectate de la branduri de renume in domeniu, pentru a evita posibilele defectiuni, dar si pentru a maximiza performantele si durata de viata a ledurilor. Ulterior, produsele sunt supuse cel putin unui ciclu de 3 inspectii riguroase tip Quality Control, abia apoi fiind trimise spre vanzare.

 

Dincolo de o mare varietate de produse va punem la dispozitie intreaga noastra experienta si a furnizorilor nostri in alegerea unor solutii personalizate, in concordanta cu cerintele proiectului dvs. In cazul determinarii unor specificatii si nevoi speciale, dimensionarea sistemului de iluminat va beneficia de proiectare luminotehnica asistata prin soft-uri specializate.

Cu noi, proiectul dvs. beneficiaza de sustinere specializata chiar din faza initiala si anume:

  •  consiliere si sprijin in vederea identificarii necesitatilor si solutiilor la nivel de proiect;
  •  consultanta si asistenta pentru implementarea si monitorizarea proiectelor;
  •  personalizarea solutiilor de iluminat si metodelor de implementare;
  •  consultanta pentru realizarea activitatii de inlocuire a surselor traditionale de iluminat cu surse LED;
  •  consultanta si management de proiect;
  •  proiectare si asistenta tehnica de specialitate;
  •  servicii de monitorizare si control a functionarii sistemelor de iluminat;
  •  gestionarea, administrarea si eficientizarea sistemelor de iluminat;
  •  servicii si mentenanta post garantie;
  •  consultanta in vederea accesarii unor solutii financiare avantajoase.

 

Solutiile de iluminat bazate pe tehnologia LED promovate de LEDCO sunt inovative si personalizate in functie de nevoile si dorintele clientului, contribuind activ la reducerea consumului de energie electrica, imbunatatind calitatea iluminatului, oferind siguranta in exploatare si protejand sanatatea. De asemenea, au costuri reduse de intretinere, permit recuperarea rapida a investitiei initiale, asigura o functionalitate indelungata si sunt prietenoase cu mediul inconjurator.