Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ledco ULTRA COLOR

Ledco ULTRA COLOR

LEDCO ULTRA COLOR este gama de ecrane cu led full color High Definition de dimensiuni mici atat de interior cat si de exterior configurate cu leduri SMD sau DIP. LEDCO ULTRA COLOR se poate fabrica pe dimensiunile standard sau pe dimensiunea dorita si sunt echipate cu sistem de control on-line conectat la un computer sau off-line cu procesor si memorie interna respectiv telecomanda.

Ledco ULTRA COLOR

Aplicatii

Aplicatii: ideale pentru afisaj video, foto, text, efecte speciale in cadrul evenimentelor (concerte, spectacole, evenimente aniversare – nunti, botezuri, zile de nastere), afisaj informatii utile in receptiile institutiilor private si publice, posturi TV, promovare oferte speciale in interiorul si exteriorul mallurilor, farmaciilor, bancilor, agentiilor de turism, clinicilor medicale, magazinelor, supermarketurilor, hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cluburilor, cazinourilor. Pot fi integrate in cadrul standurilor de prezentare la targuri si expozitii, semnalizare outdoor a sediilor companiilor, punctelor de vanzare, afisaj publicitar pe cladiri si in zonele intens traficate.

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau fisa tehnica, va rugam sa contactati echipa Roras Prest prin intermediul formularului de contact.