Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ledco MESH PRO

Ledco MESH PRO

LEDCO MESH PRO este o gama de ecrane cu led economice cu o rezolutie inalta folosite pentru constructia ecranelor cu led de dimensiuni mari, atat pentru interior, cat si pentru exterior, configurabile cu pich-ul: P20, P31.25, P37.5. Avand costuri reduse, usor de montat si usor de transportat, sunt varianta ideala pentru a realiza ecrane cu led mari. LEDCO MESH PRO se poate echipa cu sistem de control online sau offline se in functie de modul de exploatare. Ecranele pot fi configurate intr-o singura culoare (rosu, verde, albastru, alb) sau full-color. Se poate alege si schimba in permanenta atat mesajul, cat si formatul acestuia (text, foto, video, efecte speciale), ordinea de afisare a mesajelor pe ecran astfel incat sa atraga atentia si sa determine persoana care vizualizeaza sa actioneze in consecinta. De asemenea, ecranul poate fi configurat la orice dimensiune.

Ledco MESH PRO

Aplicatii

Aplicatii: Scene de spectacole, concerte, teatre, cluburi, malluri, centre comerciale, pot acoperi fatadele cladirilor etc.

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau fisa tehnica, va rugam sa contactati echipa Roras Prest prin intermediul formularului de contact.