Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ledco HD IFE

Ledco HD IFE

LEDCO HD IFE foloseste o tehnologie revolutionara in domeniul afisajelor dinamice cu led, tehnologia led SMD 3 in 1 de interior cu pich-ul: P2, P4, P5, P6, P7.2, P10. Acestea sunt construite cu cabinete modulare metalice sau simplificat pe o structura usoara de alucobond dimensionate dupa specificatia clientului. Proiectate pentru montaj fix, sunt varianta cea mai economica pentru un ecran led HD de interior. Usor de manipulat, acestea pot fi echipate cu sistem de control on-line conectate la un computer sau off-line cu procesor si memorie interna. Ecranele pot fi configurate intr-o singura culoare (rosu, verde, albastru, alb) sau full-color. Se poate alege si schimba in permanenta atat mesajul, cat si formatul acestuia (text, foto, video, efecte speciale), ordinea de afisare a mesajelor pe ecran astfel incat sa atraga atentia si sa determine persoana care vizualizeaza sa actioneze in consecinta. De asemenea, ecranul poate fi configurat la orice dimensiune.

Ledco HD IFE

Aplicatii

Aplicatii: ideale pentru afisaj video, foto, text, efecte speciale in cadrul evenimentelor (concerte, spectacole, evenimente aniversare – nunti, botezuri, zile de nastere) seri de karaoke,  afisaj informatii utile in receptiile institutiilor private si publice, posturi TV, precum si in mijloace de transport, promovare oferte special in vitrinele si in interiorul  magazinelor, supermarketurilor, mallurilor, farmaciilor, bancilor, agentiilor de turism, saloaneor de infrumusetare, cluburilor, showroom-urilor, restaurantelor, barurilor, hotelurilor, afisaj cotatii/rezultate in sali de jocuri si pariuri sportive, in zona caselor de bilete din teatre, cinematografe, muzee. Pot fi integrate in cadrul standurilor de prezentare la targuri si expozitii. 

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau fisa tehnica, va rugam sa contactati echipa Roras Prest prin intermediul formularului de contact.