Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ledco FOR ALL

Ledco FOR ALL

LEDCO FOR ALL este gama de afisaje cu led dinamice intr-o singura culoare (rosu, verde, albastru si alb). Proiectate atat pentru interior, cat si pentru exterior sunt varianta ideala pentru a semnaliza si transmite mesaje predefinite despre afacerea dumneavostra persoanelor aflate in trafic. Usor de montat si intretinut, cu un consum mic de energie, se pot configura si fabrica pe dimensiunea dorita. Textele afisate sunt dinamice si se pot modifica si adapta in orice moment in doar cateva minute.

Ledco FOR ALL

Aplicatii

Aplicatii: pot fi utilizare pentru afisarea informatiilor de interes pentru populatie (temperatura, ora, evenimente importante, avertizari), afisaj text pe drumurile publice si personalizarea mijloace de transport, afisaj informatii utile in gari, autogari, aeroporturi, statii de mijloace de transport in comun, statii de taxiuri, parcari, promovare oferte special sub forma de mesaj in interiorul si exteriorul mallurilor, farmaciilor, bancilor, agentiilor de turism, clinicilor medicale, magazinelor, supermarketurilor, hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cluburilor, cazinourilor.

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau fisa tehnica, va rugam sa contactati echipa Roras Prest prin intermediul formularului de contact.