Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ledco E-IFE

Ledco E-IFE

LEDCO E-IFE este o categorie de ecrane de afisaj cu led DIP de exterior cu pich-ul: P5, P10, P16, P20, P25 full color, construite cu cabinete modulare metalice. Proiectate sa rezistente la apa si praf, cu un grad de protectie IP65 pentru montaj fix, acestea sunt varianta cea mai economica pentru un ecran HD de exterior. Cu o claritate inalta, luminozitate ridicata, consum de energie redus, timp de utilizare de peste 50 000 ore, acestea sunt cele mai utilizate ecrane cu led de exterior. In functie de aplicatia dorita pot fi echipate cu sistem de control on-line sau off-line cu procesor si memorie interna. Se poate alege si schimba in permanenta atat mesajul, cat si formatul acestuia (text, foto, video, efecte speciale), ordinea de afisare a mesajelor pe ecran astfel incat sa atraga atentia si sa determine persoana care vizualizeaza sa actioneze in consecinta. De asemenea, ecranul poate fi configurat la orice dimensiune.

Ledco E-IFE

Aplicatii

Aplicatii: retele de TV screen, semnalizare outdoor a sediilor companiilor, punctelor de vanzare, showroom-urilor, concerte si spectacole outdoor, afisaj publicitar pe cladiri si in zonele intens traficate, afisaj exterior pentru centre comerciale. Pot fi integrate in proiectele de semnalizare a intrarilor in diverse locatii (hoteluri, cluburi, cazinouri, restaurante, sali de evenimente, farmacii etc.), in cadrul standurilor outdoor de prezentare la targuri si expozitii, afisare program spectacole ( ex.: cinema, teatre), afisaj informatii utile in gari, autogari, aeroporturi, statii de mijloace de transport in comun, statii de taxiuri, parcari. De asemenea, mai pot fi utilizare pentru afisarea informatiilor de interes pentru populatie (temperatura, ora, evenimente importante, avertizari), afisaj pe drumurile publice si personalizarea mijloace de transport.

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau fisa tehnica, va rugam sa contactati echipa Roras Prest prin intermediul formularului de contact.