Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ledco CURTAIN HIGH

Ledco CURTAIN HIGH

EDCO CURTAIN HIGH reprezinta gama economica a ecranelor cu led de interior sau exterior configurate cu leduri SMD sau DIP cu pich-ul: P12.5, P15.625, P18.75, P20.83, P25. Usor de configurat si montat, cu o rezolutie mare si un consum redus de energie sunt ideale pentru redarea imaginilor statice si dinamice in diverse aplicatii. LEDCO CURTAIN HIGH se poate echipa cu sistem de control online sau offline se in functie de modul de exploatare. Ecranele pot fi configurate intr-o singura culoare (rosu, verde, albastru, alb) sau full-color. Se poate alege si schimba in permanenta atat mesajul, cat si formatul acestuia (text, foto, video, efecte speciale), ordinea de afisare a mesajelor pe ecran astfel incat sa atraga atentia si sa determine persoana care vizualizeaza sa actioneze in consecinta. De asemenea, ecranul poate fi configurat la orice dimensiune.

Ledco CURTAIN HIGH

Aplicatii

Aplicatii: Scene de spectacole, concerte, teatre, cluburi, malluri, centre comerciale, stadioane, amenajare studiouri TV etc.

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau fisa tehnica, va rugam sa contactati echipa Roras Prest prin intermediul formularului de contact.