Call us toll free: +4 0350.415.135
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Ledco BEND

Ledco BEND

LEDCO Bend prezinta un design special pentru a configura ecranul cu led curbat la orice forma. Se configureaza cu leduri SMD 3 in 1 cu P10, P20 si P32 pentru utilizare in interior si cu DIP: P10, P20 pentru utilizare in exterior. Structura de montaj, modul de control, gradul de iluminare si rezolutia se configureaza in functie de proiect. Ecranele pot fi configurate intr-o singura culoare (rosu, verde, albastru, alb) sau full-color. Se poate alege si schimba in permanenta atat mesajul, cat si formatul acestuia (text, foto, video, efecte speciale), ordinea de afisare a mesajelor pe ecran astfel incat sa atraga atentia si sa determine persoana care vizualizeaza sa actioneze in consecinta. De asemenea, ecranul poate fi configurat la orice dimensiune. Designul special asigura o flexibilitate care permite ecranului sa imbrace diferite forme (cerc, semicerc, valuri).

Ledco BEND

Aplicatii

Aplicatii: ideale pentru afisaj video, foto, text, efecte speciale in cadrul evenimentelor (concerte, spectacole, evenimente aniversare – nunti, botezuri, zile de nastere), afisaj informatii utile in receptiile institutiilor private si publice, posturi TV, promovare oferte/mesaje speciale in interiorul si exteriorul mallurilor, cluburilor, showroom-urilor, barurilor, magazinelor, hotelurilor. Pot fi integrate in cadrul standurilor de prezentare la targuri si expozitii, semnalizare indoor si outdoor a sediilor companiilor, punctelor de vanzare, afisaj publicitar pe cladiri si in zonele intens traficate.

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau fisa tehnica, va rugam sa contactati echipa Roras Prest prin intermediul formularului de contact.